logo perfect records
Recording | Mixing | Mastering

 

 


Звукозаписно студио

Нашата мисия е да творим музика с най-високо качество на звучене - това е мотото, с което ни посрещат в новото професионално студио за звукозапис, смесване и мастериране Perfect Records. Студиото се намира на етаж -1 в търговския комплекс на КИРОВ АД, бул. „Царица Йоана” 49, София, а начало на дейността през 2012 г. слагат Чавдар Петков-4040 и Иван Киров. Само за година, с Prestо* темпо, студиото се наложи в музикалните среди у нас. В Perfect Records творчеството си записват, смесват и мастерират много популярни и изгряващи банди и изпълнители като Акага, Сленг, Funky Miracle, Progressions trio, Open Source trio, Acid folk, Straight Ahead trio, Руслан Мъйнов, Петър Главанов, Росен (Уикеда), Oркестър Белоградчик и др.

 

Екипът на студиото-тримата професионални музиканти 4040 (Чавдар Петков), SWE (Светослав Борисов) и KOPI (Прокопи Андреев)- е на разположение за работа 24х7. Иначе казано - дори когато вдъхновението ви достигне в малките часове, има къде да го претворите в звук без да пречите на никой или да ви прекъсват сърдити съседи. Освен звукозапис на музикални произведения Perfect Records предлага и озвучаване на радиоспотове, презентационни видеоматериали, провежда кастинги за гласове. Студиото може да се отдава и под наем за снимане на музикални клипове, както направиха от Монте мюзик и Данон с рекламата на ДЗП.

 

На площ от 120 кв. м, от които 70 кв. м звукозаписна зала и 35 кв. м контроланта зала, Perfect Records разполага с висок клас модерно оборудване DAW, i/O, WS, монитори, плъг-ини, виртуални инструменти предусилватели, микрофони, китарни усилватели, тонколони, акустични китари, електрически китари, както и с великолепния роял Bosendorfer.